Onderzoek je vraag met een familieopstelling

Heb jij een vraag over jezelf, je relatie, je werk, je gezondheid of iets anders en wil je hier duidelijkheid over? Voel jij er voor om gewoon te ervaren hoe jouw probleem er uit ziet, wat er allemaal mee te maken heeft en waar de oplossing zich aandient?
Dan is het heel verhelderend om het probleem op te stellen (een familieopstelling). Het kan gaan om een individuele opstelling waarbij jij je vraag of probleem opstelt of om een relatieopstelling waarbij jullie als partners je relatieprobleem opstellen. Vaak gaat het om iets wat niet gezien wordt of onbewust wordt genegeerd. Een verborgen verhaal dat zich toont in de opstelling in het ‘veld’.
Zodra we samen jouw diepere intentie, wat is jouw echte vraag, helder hebben is de opstelling al in wording.
In het proces van de opstelling bewaken we als het ware het commitment aan de dieperliggende waarheid onder jouw probleem en dat wat er mee te maken heeft. Het is niet vrijblijvend.
Vaak is de uitkomst verrassend en gaat het effect verder dan voor alleen de direct betrokkenen. Dat is zo mooi aan het opstellingenwerk. Ook is mooi dat zich precies ontvouwt wat op dat moment nodig is.

Een familieopstelling brengt nieuw evenwicht!

In een familieopstelling werken we met papiertjes op de grond die staan voor personen of thema’s die voor jouw vraag belangrijk zijn en dat begint bij jou of jullie zelf natuurlijk.
Zodra jij je plek inneemt in de ruimte gaat het veld al werken. Waar sta je, in welke richting kijk je. Je neemt waar en voelt hoe het is om op die plek te staan. En zo gaat het verder met alle elementen en personen die het veld inkomen.

Het is elke keer weer bijzonder om te ervaren wat zich toont in het veld van de familieopstelling. Waar de blokkade zit en hoe de oplossing zich toont. Het gaat uiteindelijk puur om bewustzijn: oude informatie en nieuwe informatie. Om angst en om liefde.
De stroom in je leven en waar het niet stroomt.
Een sessie met familieopstelling is in principe eenmalig en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur.